Automate your Marketing
with Womplify




 
Erna's FotoPage
Image Hosted by FileHive.com
By: Erna Mustafa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 9-Sep-2009 22:24 Email | Share | | Bookmark
Terawih @ Iran's House - 1st Ramadan

 
 
 
View all 8 photos...


Tuesday, 18-Aug-2009 21:59 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak

Sedar tak sedar tahun ni insyaAllah masuk tahun ke-3 kami berpuasa di perantauan...sebab dah 3 tahun puasa kat sini alhamdulillah dah boleh biasakan diri & tak la syahdu sgt... But for me, benda yang paling rindu bila berpuasa kat sini is kemeriahan berbuka puasa dgn family & pegi terawikh beramai-ramai dgn mak, bapak, mak tuk & adik-adik...

Anyway, dikesempatan ni, me & hubby nak mengucapkan Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua kaum muslimin & muslimat. Semoga ibadah puasa kita tahun ini akan lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.. InsyaAllah...


Tuesday, 18-Aug-2009 21:15 Email | Share | | Bookmark
Switzerland (Part 4: Lausanne & Geneva)

baru sampai Lausanne
Capital of Olympic
 
View all 15 photos...


Thursday, 6-Aug-2009 20:44 Email | Share | | Bookmark
Switzerland (Part 3: Zermatt & Matterhorn)

change train
baru sampai zermatt
 
View all 22 photos...


Tuesday, 28-Jul-2009 21:18 Email | Share | | Bookmark
Switzerland (Part 2: Interlaken & Jungfraujoch)

train to interlaken
view
from lucern
View all 45 photos...








[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net